El President

Salutació

Els espais web permeten a la ciutadania accedir de manera immediata a continguts diversos. En la societat actual, aquestes tecnologies ens proporcionen un seguit de possibilitats en el camp de la informació i de la interconnexió i, sent conscients del que això suposa, les Administracions mirem d'aprofitar al màxim aquestes eines que ens permeten apropar-nos a la ciutadania i establir-hi una relació més estreta i directa.

En aquest web, en funcionament des de 1999, hi trobareu diversos apartats que us ajudaran a conèixer el nostre poble des de diferents vessants: institucional, cultural, social, festiu, etc. Així, navegant pels espais que hi ha, podeu tenir informació sobre la nostra administració, sobre els serveis que oferim, sobre el teixit associatiu del nostre poble, sobre el comerç local i també sobre les diferents activitats que duem a terme al llarg de l'any i que celebrem a través de les fires, les festes i les tradicions.

A més, mitjançant aquesta pàgina podreu fer-nos arribar els vostres suggeriments o les vostres queixes, accedint al camp de 'Escriu a l'Alcalde-President'. Les vostres aportacions sempre ens són útils i ens ajuden a conèixer diferents opinions i punts de vista sobre tot allò que afecta el nostre poble i els nostres veïns. Penseu, però, que aquesta via de comunicació no ha de voler ser un substitutiu del contacte personal i sempre que us siga necessari podem mirar de trobar-nos (tant amb mi mateix, com amb la resta de membres de l'equip de govern).

El web compta també amb la secció 'Portal de transparència', una eina que us ha de servir per poder conèixer, en el moment en què ho cregueu precís, la informació institucional i organitzativa, la gestió econòmica, l'acció de govern o qualsevol qüestió relacionada amb els contractes, convenis i subvencions que es gestionen des de la nostra Administració.

Per establir una comunicació més directa amb el veïnatge, hem posat en funcionament un nou canal de difusió de notícies: l'eBando. És una aplicació gratuïta que podeu instal·lar al vostre dispositiu mòbil i que us permetrà estar informats de totes les activitats que es duen a terme a Jesús. Per descarregar-la, podeu accedir a l'apartat 'eBando' que hi ha en aquest mateix web. També hem potenciat molt les xarxes socials i l'EMD de Jesús té usuari de Facebook, Twitter, Instagram i Periscope (@jessemd1). Aquests comptes ens serveixen per estar al costat de la ciutadania i de la nostra gent, però a la vegada ens ajuden a projectar-nos al món i que tothom puga conèixer qui som, on som i què fem. A través de l’etiqueta #somdeJesús podeu veure el nostre dia a dia a les xarxes i consultar i veure les diferents activitats que fem.

Jesús és un poble ple de vida i amb un actiu molt important: la seua gent. Gràcies a la implicació i a la col·laboració de totes i tots, administració i veïns, tirem endavant el nostre poble, així com les nombroses activitats que hi desenvolupem i que només són possibles gràcies a totes les jesusenques i jesusencs.

Víctor Ferrando i Sabaté

President de l'EMD de Jesús