Biblioteca de Jesús - Punt Jove

Presentació

La biblioteca és un espai de treball, consulta i préstec bibliotecari pensat i destinat per donar servei i cobrir les necessitats de diversa mena de les veïnes i veïns de Jesús. Consta d'un fons de 20.663 materials, distribuïts en llibres, revistes, DVD, CD de música... Es va inaugurar el dia 15 de juny de 2008 i des d'aquell moment ha donat cobertura a nombroses consultes i nombrosos préstecs.

L'edifici està dividit en tres zones: una planta baixa que acull el fons de revistes i de novel•les, així com també la zona lúdica infantil amb jocs i llibres diversos per passar una bona estona; una primera planta amb ordinadors amb connexió a Internet i connexió WI-FI per poder fer deures, treballs, cercar informació, etc., i un tercer nivell amb un punt de lectura per fer treballs, llegir, consultar documents diversos, etc.

S'hi programen activitats diverses com contacontes, telling stories, manualitats i club de lectura d'adults (amb la col•laboració de l'Associació de Dones del poble).

La biblioteca acull, a més de l'exposat, el PIJ (Punt d'Informació Juvenil) per assessorar jóvens del nostre poble i informar-los sobre necessitats i problemàtiques del món juvenil.